CYPHERWAR.NET ▌New World 'MİRALLAS' ▌v24xx LİGHT FARM ▌50.000 TL Ödül Havuzu ▌BETA 20 MAYIS CUMA 22:00 ▌OFFİCİAL 27 MAYIS CUMA 22:00
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MYKO FirstMyko | #MSOFT v1098 MYKO | REVOLUTION | 06.05.2022 | 50.000TL Ödül Havuzu |

FirstMyko1098

Özel Üye
5 Nisan 2022
1,851
0
36
32






Merhaba Şovalyeler;
V1098 Myko
üzerine çıktığımız bu yolda siz değerli oyuncularımıza KLASGAME & MSOFT Güvencesiyle
Kesintisiz, Hilesiz, Eşit Profesyonel GM Ekibiyle Sorunsuz
Bir Oyun Deneyimi Sunmayı Vaad Ediyoruz. Büyük Açılışımıza Tüm KO-CUCE Ailesi Davetlidir
REVOLUTION 06 Mayıs Cuma 21:00'da Açılıyor.













1-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap :
İlk etapta maksimum ulaşabileceğiniz Limit Level 65'dir.

2-) Server Ne zaman Açılacak?
Cevap :
06 Mayıs 2022 - 21:00'da Official olarak açılacak.

3-) Oyuna Girebilmek için Kayıt Olmam gereklimi? Nereden üye olacağım?
Cevap :
Panelden Sorunsuz Birşekilde Üye Olup Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.

4-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap :
Evet, Global MYKO Platformu olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

5-) Client indirmek istiyorum nereden indirebilirim?
Cevap :
FirstMYKO Client Çok Yakında Paylaşılacaktır.

6-) FB Bakiye ile Knight Cash arasındaki olay nedir?
Cevap :
FB Bakiyesi bazı önemli PUS itemleri için kullanılır. Sadece Resmi Satış Bayimiz KLASGAME üzerinden satın alınabilir.
Knight Cash'i oyun içerisinde etkinliklerden veya oyuncularımızdan Coins karşılığında satın alabilirsiniz.

7-) Premium Hediyeleri ve Özellikleri Nelerdir?
Cevap :
Premium Özellikleri ve hediyeleri İçin
TIKLA

8 -) Client hangi işletim Sistemleri giriş yapabilir?
Cevap :
64 Bit desteği olan Windows 7 işletim sistemi dahil tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir sekilde giriş yapabileceksiniz.

9-) Power Up Store Itemleri olarak neler satıyorsunuz?
Cevap :
Power Up Store İtemleri - Eşyaları İçin
TIKLA

10-) Premium veya Herhangi bir Power Up Store itemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor?
Cevap :
Power UP Store'den aldığınız Extra Invertory , Genie , Premium Gibi itemleri kırdırmak için Moradon'da bulunan
Peddler Hemes NPC'sini kullanmanız gerekmektedir.

11-) Saymalı ve tekrarlanabilir Görevleriniz nelerdir?
Cevap :
Bir çok tekrarlanabilir & Saymalı Görevlerimiz mevcuttur çok yakında paylaşılacaktır.

12-) Neden Sizi Seçmeliyim?
Cevap :
Knight Online Oyununu En iyi şekilde Ve En iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı maceraları yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız. 3 Dil Yabancı Destekli GameMaster ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz. Amacımız 2004-2005 Yıllarında olduğu gibi Global bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir server'in tohumlarını atmış bulunuyoruz.
Kaliteli Sponsorlarımız ve Reklam Ekibimiz ile birlikte büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir Oyun Konsept'i oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerinde vereceği büyük bir destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

13-) Official Sunucunuz da Master Açmak Zormu Kolaymı?
Cevap :
Bir Çok Master Materyal Görevlerimiz ve Colony Zone Haritasına özel Boss'lar mevcutdur. Ne çok kolay nede çok zor olacaktır.

14-) Official Sunucunuz da Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç Itemleriniz Nelerdir?
Cevap :
Başlangıç Itemleriniz MYKO 'ya uygun şekilde ayarlanmıştır görmek için
TIKLA

 
Son düzenleme: