CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

MYKO DestanKo Ares Serveri İle 12 Şubat 2024 Saat 20:00 ' De Online

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
D Çevrimdışı

DestanKO

Yeni Cüce
11 Şubat 2018
1
0
1
Sevgili KnightOnline Severler,

Sizlere DestanKO ARES 1 ' in 12/Şubat/2024 günü Türkiye Saati : 20:00 de açılacağını söylemekten dolayı oldukça mutluyuz.
Eminim bir çoğunuz bu süre zarfında neler yaptığımızı merak ediyorsunuzdur. Yeni ARES 1 projesi üzerinde çalışıyorduk. Birkaç yenilikle beraber artık DestanKO daha güvenli ve daha eğlenceli.


DestanKO nedir?

DestanKO knight severleri bir araya getirme amacında olup herhangi bir saldırı veya saldırılara karşı direnci olan bir serverdır. Bunu başardığımızda gerçekten oldukça heyecanlandık. Bunları daha önce vaad eden ve başarısız olan birçok server olduğunu biliyoruz. DestanKO tamamen USKO exp ve upgrade oranlarına ( +9 ve +10 disable edilmiş ) baglı orjinal bir farm serverdır.

Son level kaçtır?

70 tir. Biz KnightOnline ın en güzel zamanlarının bu olduğunu düşündüğümüz için 70 leveli uygun gördük drop ve upgrade oranlarında USKO ya sadık kaldık. ( EXP Oranlari DestanKO ya özeldir)

Upgrade oranları nedir?

Aslında bu bizim açıklamak istemediğimiz bir sırrımızdır. Ancak şunu belirtmeliyizki buradada USKO daki +9 ve +10 oranları haricinde sadık kaldıgımızı bilmenizi isteriz.

Neden DestanKO oynayayım?

Çünkü sizlere mükemmel bir farm server sunacağız. Hile ve saldırılar konusunda endişelenmeyin çünkü bu sorunların hepsini hallettiğimizi resmi açılışda görüceksiniz.

Turk Serverımı?

Tam olarak değil. Bu serverı yapmaya karar verdiğimizde birçok yerden ve gerçekten bu işi bilen birçok kişiden yardım aldık. Hala bizimle beraberdirler. Hem Türk veya yabancı ne farkederki Türkler bu oyunun olmazsa olmazlarından. Orada bu harmoniyi yakalayabileceğimizi biliyoruz. Lutfen Ares in ilk zamanlarını hatırlayınız. O günleri yakalayacağımıza inancımız tam.

Client i indirmelimiyim?

Bunu % 100 öneriyoruz. Birçok anti-virüs programının ko.exe i sildiğinden kurarken antivirus programlarınızı kapatmanızı öneriyoruz. Orjinal olmayan clientler büyük ihtimal zones ve disconnect hatası alacaktırlar.

Başka ne gibi özellikleri var?

Oyuna bir takım yenilikler ekledik… DestanKO olarak en önemli prensiplerimizden birisi eşitliktir. Bu doğrultuda daha önce ve bundan sonrada herkes oyun içinde bizim için eşittir. Ancak kimsenin ağzı torba değilki büzelim. Doğru olanı yapmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda bir çalışma sona erdi.

Buna göre
Online GM ler. ( Sadece oyunda değil gerek forumda – gerek facebook – twitter ve Ticket da.)
Oyunla ilgili tüm değişiklikler oyuncular ile görüşülüp karar verilecektir.
Drop list kesinlikle USKO gibidir. Yapılacak değişiklikler oyunda veya forumda duyurulacaktır.
Free2play dir.
360 HP , 480 MP Potlar'ın agirligi dusurulmustur ve daha fiyati dusurulmustur..
Forgetten Temple
Castle Siege War
Border Defense War
Jr
Savaş aynı USKO daki gibi hafta 3 gün , savaş olan günlerde 3 kez tekrarlanicaktir..
Yeni hile algılama sistemi (yapay zeka) geliştirilmiştir.
Orjinal Bi-frost

NPT Transferlerinde Süresiz banlanma ve NP Transferlerini takip edicek yetkili bir elemanımız olucaktır.. ( bu sebeb ile hiç bir sekilde NP transfer yapmanizi tavsiye etmiyoruz.. - Kendinizi başkasina kullandırtmayin , bilmediginiz tanimadiginiz süpheli kişiler ile Party yapmayin , çünkü sizin söyleyeceklerinizden çok Log'lar baz alinacaktır..)​



IP ADRESİ : DestanKO