⭐ AncientMyko.net ⭐ v1098 Myko Project ~ Global PVP Server ~ Ödüllü Beta= 14 Ocak , Official= 21 Ocak !!

MYKO DeathKO | ALPHA'S | 28 Ocak 2022 | #ACME First v1098 MYKO | ByNeon & Satoshi

DeathKO2022

Yeni Cüce
Özel Üye
14 Ocak 2022
2
1
1
30









Merhaba,
Bildiğiniz üzere DeathKO sunucusunun tüm işletme haklarını kısa süre önce devralmış bulunmaktayız. ACME AntiChat ile uzmanlık alanımız olan Myko sisteminin ilk v.1098 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz.
Ekip olarak bu platformu en üst seviyelere taşıyacağımızdan eminiz. Kendimizi kanıtlamış olduğumuz v.1098 MYKO alanında yeni sunucumuz ALPHA'S ile 28 Ocak 2022 - Cuma 22:00'da sizlerle buluşacağız.

Sizleri bu platformda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.

































▶ Bi-Frost
▶ Border Defance War
▶ Collection Race Event
▶ Chaos WAR
▶ Ardream Zone
▶ Juraid Mountain
▶ CSW - Lunar War
▶ Forgetten Temple Event
▶ Santa Event
▶ GM KİLL Event
▶ Merchant EXP Event
▶ Ekstra Medal Event

▶ Mini Ronark Land




1-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : İlk etapta maksimum ulaşabileceğiniz Limit Level 65'dir.

2-) Server Ne zaman Açılacak?
Cevap : 28 Ocak 2021 - 22:00'da Official olarak açılacak.

3-) Oyuna Girebilmek için Kayıt Olmam gereklimi? Nereden üye olacağım?
Cevap : Oto Üyelik İle Giriş Yapabilir Veya Panelden Üye Olabilirsiniz. Kayıt Olmak İçin Tıklayın

4-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap :
Evet, Global MYKO Platformu olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

5-) Client indirmek istiyorum nereden indirebilirim?
Cevap : DeathKO Client
indirmek İçin Buraya tıklayınız

6-) DB Bakiye ile Knight Cash arasındaki olay nedir?
Cevap : DB
Bakiyesi bazı önemli PUS itemleri için kullanılır. Sadece Resmi Satış Bayimiz BursaGB üzerinden satın alınabilir. Knight Cash'i oyun içerisinde etkinliklerden veya oyuncularımızdan Coins karşılığında satın alabilirsiniz.

7-) Premium Hediyeleri ve Özellikleri Nelerdir?
Cevap :
Premium Özelliklerine ve hediyelerini incelemek için Buraya tıklayınız

8 -) Client hangi işletim Sistemleri giriş yapabilir?
Cevap : 64 Bit desteği olan
Windows 7 işletim sistemi dahil tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir sekilde giriş yapabileceksiniz.

9-) Power Up Store Itemleri olarak neler satıyorsunuz?
Cevap :
Power Up Store Itemlerinin fiyatlarına ve satılan Power Up Store eşyaları için Buraya tıklayınız

10-) Premium veya Herhangi bir Power Up Store itemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor?
Cevap :
Power UP Store'den aldığınız Extra Invertory , Genie , Premium Gibi itemleri kırdırmak için Moradon'da bulunan Hemes NPC'sini kullanmanız gerekmektedir.

11-) Saymalı ve tekrarlanabilir Görevleriniz nelerdir?
Cevap :
Bir çok tekrarlanabilir & Saymalı Görevlerimiz mevcuttur ulaşmak için => Tıklayınız.

12-) Neden Sizi Seçmeliyim?
Cevap :
Knight Online Oyununu En iyi şekilde Ve En iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı maceraları yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız. 3 Dil Yabancı Destekli GameMaster ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz. Amacımız 2004-2005 Yıllarında olduğu gibi Global bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir server'in tohumlarını atmış bulunuyoruz.
Kaliteli Sponsorlarımız ve Reklam Ekibimiz ile birlikte büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir Oyun Konsept'i oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerinde vereceği büyük bir destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

13-) Official Sunucunuz da Master Açmak Zormu Kolaymı?
Cevap :
Bir Çok Master Materyal Görevlerimiz ve Colony Zone Haritasına özel Boss'lar mevcutdur. Ne çok kolay nede çok zor olacaktır.

14-) Official Sunucunuz da Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç Itemleriniz Nelerdir?
Cevap :
Başlangıç Itemleriniz MYKO 'ya uygun şekilde ayarlanmıştır detaylı bakmak için Buraya Tıklayınız











 
Son düzenleme: