Devilko.net - v1098 Myko System ! Efsane Sunucu , 10 Aralık Cuma 22.00 da Official

MYKO AKIN-KO.NET New World 'ROBEX' | AkınSoft v.1098 MYKO | 26 Kasım 2021 - Saat 22:00 ★ 60.000TL Prize Pool

  • Konbuyu başlatan Akin-ko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 79K
  • Görüntüleme : 119K

Akin-ko

Yeni Cüce
Özel Üye
11 Eylül 2021
7
0
1
26




Selam Değerli AKINKO Sevenleri Öncelikle Hoşgeldiniz, Yepyeni Konsept , Database , Oyun Yönetimi Ve Anlayışı İle hizmet vereceğimiz ''ROBEX'' Sunucumuzdan az da olsa bahsetmek istiyorum.
Hayatımızın zaman zaman dönüm noktalarında geçmişi andığımız güzel günlerimiz olmuştur bunların başında gelen en güzel geçmiş bizce eski knight empire dönemidir.
Uzun Zaman v1453 Olarak Birlikteliğimizi Sürdürmeyi Başardık ! ve Sürdürmeye Devam Ediceğiz !
Databese Üzerinde Aylar'dır Çalışmaktayız, EXP,FARM ,PK Keyfini Dibine Kadar Yaşacagınıza Garanti Verebiliriz :)
Not: Hiç Bir Clana El Altı Destek veya Yardım Kesinlikle Yıllardır Yapmamaktayız Teklif Etmeyiniz!
''ROBEX'' Sunucumuz v1098 Uluslar Arası MYKO Binlerce Account ve Farklı Ülkelerden Katılım 3 Dil Destegi ile 26 Kasım 22:00'da Sizlerleyiz!






































BİLMENİZ GEREKEN ÖZELLİKLER;
DKS Sistemi Hakkında : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Repurchase Destroyed Items : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Client Gizleme Hakkında : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Buying Merchant Hakkında : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Cape Paint ( Pelerin Boyama ) : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Savaş Haritası Seçme : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Party Başkanı Hedef Belirtme Sistemi : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
KC ve COİNS Pazar : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Skill & Stat : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Oyun içi Video Kayıt : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Anlık Drop Arama Sistemi : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Çarkıfelek : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Rank , PM Sembol Hakkında : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Oyun İçi Upgrade : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!
Tag Scrool : Bilgilendirme İçin Buraya Tıklayınız!



Sıkça Sorulan Sorular ? ( S.S.S )
1-) Server Tarihi Nedir Ne Zaman Açılıcak ?
Cevap: 26 Kasım Cuma 22:00
2-)Kayıt Oto Mu Yoksa Panel'den Mi?
Cevap: Kayıtlar Panelden Aktif Olucaktır.
3-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, Global Bir Myko Server Olduğumuz İçin Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabilebilicektir.
4-) Client İndirmek İstiyorum Nereden İndirebilirim ?
Cevap : İndirme Linkleri Paylaşıldığında Güncellenecek.
5-)TL Bakiye İle KC Arasındaki Olay Nedir ?
Cevap : TL Bakiye Bazı Önemli PUS İtemleri İçin Kullanılır.Sadece Resmi Satış Bayimiz KLASGAME Üzerinden Satın Alınabilir.
Knight Cash'i Oyun İçerisinde Eventlerden Veya Oyuncularımızdan Coins İle Alabilirsiniz.
6-) Premium Hediyeleri Ve Özellikleri Nelerdir ? TIKLAYINIZ.
7-) Serverinize Hangi İşletim Sistemleri Giriş Yapabilir ?

Cevap : XP Dahi Tüm İşlerim Sistemleri İle Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.
8- ) Power Up Store İtemleri Olarak Neler Satıyorsunuz ?
Cevap : Power Up Store İtemlerinin Fiyatlarına Ve Satılan Power Up Store Eşyaları İçin TIKLAYIN.
9-) Premium Veya Herhangi Bir Power Up Store İtemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor ?
Cevap: Power UP Store'den Aldığınız Extra İnvertory , Genie , Premium Gibi İtemleri Kırdırmak İçin Moradonda Bulunan Hemes NPC'sini Kullanmanız Gerekmektedir.
10-) Saymalı Ve Tekrarlanabilir Görevleriniz Nelerdir ?
Cevap : Bir Çok Tekrarlanabilir&Saymalı Görevlerimiz Mevcutdur Ulaşmak İçin TIKLAYIN.
11-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : Maksimum Ulaşabileceğiniz Level Limiti İlk Etapda 65'dir
12-) Official Sunucunuzda Master Açmak Zormu Kolaymı ?
Cevap : Bir Çok Master Materyalli Görevlerimiz Mevcutdur. Ne Çok Kolay Nede Çok Zor Olacaktır.
13-) Official Sunucunuzda Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç İtemleriniz Nelerdir ?
Cevap : Başlangıç İtemlerimiz MYKO Servere Uygun Şekilde Ayarlanmıştır
14-) Gold Bar Satışı , Alışı Yapabilecekmiyim ?
Cevap : Evet Kasmış Olduğunuz İtemlerinizi , Gold Barlarınızı Oyunculara Satabileceksiniz.
Serverinizde İlerleyen Günlerde Gelecek Olan Level Cap Nedir?
Cevap : 70



60.000-TL Prize Pool Detaylar;
12.000-TL Ödüllü ROBEX JOB Sıralama Ödülleri : https://bit.ly/3C6Z9DM
3.500-TL Ödüllü 1v1 Priest Turnuvası : https://bit.ly/3n4wsTA
3.500-TL Ödüllü 1v1 Asas Turnuvası : https://bit.ly/3D7xTWV
3.500-TL Ödüllü 1v1 Okçu Turnuvası : https://bit.ly/3n4xT4q
3.500-TL Ödüllü 1v1 Warrior Turnuvası : https://bit.ly/3F1YZ2i
Her Hafta 1000-TL Ödüllü Sağ Np : https://bit.ly/3quQGrW
15.000-TL Yemek Sepeti & Klasgame & Canlı Yayın Ödülleri : https://bit.ly/3ktgtwL

ÖNCEKİ SUNUCULARIMIZDAN KARELER.









 
Son düzenleme: